• Vape av Högsta Kvalite
  • Snabb Leverans
  • Swish, Faktura, Kort
  • Över 400 olika E-juice smaker

NYHET - LADDBAR ENGÅNGS VAPE

Redan ifyllda engångs-poddar med 2,0 ML ejuice. Passar endast till VAAL CC500…
89 SEK
Redan ifyllda engångs-poddar med 2,0 ML ejuice. Passar endast till VAAL CC500…
89 SEK
Redan ifyllda engångs-poddar med 2,0 ML ejuice. Passar endast till VAAL CC500…
89 SEK
Redan ifyllda engångs-poddar med 2,0 ML ejuice. Passar endast till VAAL CC500…
89 SEK

Laddbar Engångs Vape - 2 x 2,0 ml

Nyhet - Laddbar " Engångs Vape " inklusive två stycken redan ifyllda…
179 SEK
Nyhet - Laddbar " Engångs Vape " inklusive två stycken redan ifyllda…
179 SEK
Nyhet - Laddbar " Engångs Vape " inklusive två stycken redan ifyllda…
179 SEK
Nyhet - Laddbar " Engångs Vape " inklusive två stycken redan ifyllda…
179 SEK

Vape & Vapes tillbehör - Vape från 49 Kr

Svensk vapebutik med schyssta priser 

Vape Online erbjuder ett omfattande utbud av både vapes och vape-tillbehör som coils, pods, tanks och ett varierat sortiment av e-juice. Vår online vapebutik är alltid öppen, vilket ger dig friheten att utforska och shoppa när det passar dig bäst. Dessutom prioriterar vi att erbjuda vapes till konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du är erfaren vaper eller nybörjare har vi något som passar dina behov. Välj ovan om du söker en Vape för nybörjare eller lite mer avancerad Vape.

Vad är en vape?

En vape, eller e-cigarett som den ofta kallas, är en elektronisk enhet som genererar ånga från en vätska (känd som e-juice). Detta sker genom uppvärmning snarare än förbränning. E-juicen innehåller ofta smakämnen och kan innehålla nikotin, men det finns också alternativ utan nikotin.

Vad kostar en vape?

Priset på en vape varierar kraftigt beroende på vilken modell du väljer. Du kan hitta allt från billiga engångsvapes till högkvalitativa modeller med flera olika funktioner. För den som är ny med vaping kan det vara värt att titta på våra startkit, som ger en bra introduktion till vaping.

Är Vaping farligt?

Studier om vaping

Studier kring de potentiella farorna med vaping pågår fortfarande och det finns många olika åsikter. Det som dock är klart är att det finns hälsorisker förknippade med vaping, särskilt om e-juicen innehåller nikotin.

Vaping för nybörjare

Startkit för nybörjare

Ett startkit är ett bra alternativ för den som är ny till vaping. De innehåller allt du behöver för att komma igång och gör det lätt att prova på vaping utan att behöva köpa allting separat.

Engångsvape

En engångsvape är ett enkelt och prisvärt alternativ för den som vill testa på vaping. De är redan laddade med e-juice och klara att användas direkt ur förpackningen.

Populära Enkla Vejp

En "All in One" E-cigg som är mycket enkel att använda. Inbyggt…
249 SEK
Enkel och smidig Ecigg som passar utmärkt till alla nybörjare . Tank…
349 SEK
eGo AIO BOX är en uppdaterad Vape av en av dom mest…
369 SEK
EGo AIO Eco-Friendly Ecigg är utrustat med ett 1700 mAh batteri och…
249 SEK

Fakta om Vaping och hälsorisker

Hur fungerar vapes?

En vape består av flera delar: ett batteri, en tank som håller e-juice och en förångare som värmer upp e-juicen till den punkt där den blir till ånga.

Sluta röka med hjälp av en vape?

Många använder vape som ett hjälpmedel för att sluta röka. Det är viktigt att notera att medan vissa har lyckats sluta röka med hjälp av en vape, är det fortfarande beroendeframkallande på grund av nikotininnehållet i många e-juicer.

Välj rätt vape

Vilken är den bästa vape?

Det finns ingen one-size-fits-all när det kommer till vape. Det bästa är att hitta en vape som passar just dina behov och preferenser.

Är det billigt med vapes?

Vapes kan vara en initial investering, men många finner att det är en kostnadseffektiv lösning i längden, särskilt jämfört med traditionella cigaretter.

Tillbehör till vape

E-juice och e-vätska

E-juice, eller vape-juice, är den vätska som förångas i en vape. Den finns i ett otal olika smaker, med eller utan nikotin.

Reservdelar till vapes

För att förlänga livslängden på din vape viktigt att alltid köpa original reservdelar som coils, tanks och batterier hos oss på VapeOnline. Vi har allt du behöver för att underhålla din vape och säkerställa att den fungerar så bra som möjligt.

Olika typer av Vapes:

Det finns flera olika typer av vape- och eCigg-enheter att välja mellan, inklusive:

Engångs vape: Dessa enheter liknar traditionella cigaretter i utseende och känsla. De är vanligtvis engångsenheter och har förinstallerade patroner med e-juice.

Vape penna: Dessa enheter är större än cig-a-likes och har återanvändbara tankar där användaren kan fylla på e-juice. De har också större batterier och erbjuder mer kraft än cig-a-likes.

Box Vapes mods: Dessa är avancerade vejps med justerbar effekt, temperaturkontroll och andra funktioner. De kan anpassas med olika typer av tankar och spolar för att uppnå den önskade ångproduktionen och smakupplevelsen.

Podsystem: Dessa är kompakta enheter med en förinstallerad eller återfyllningsbar pod som innehåller e-juice. De är lätta att använda.

Över 400 olika E-juice smaker

Att tänka på innan du väljer rätt Vape:

Användning: Om du är ny på vaping kan du börja med en enkel och lättanvänd enhet, såsom en cig-a-like eller en vape-penna. Om du är mer erfaren och vill experimentera med olika inställningar och anpassningar kan en box mod eller pod-system vara ett bättre alternativ.

Budget: Bestäm hur mycket du är villig att spendera på din vejp och leta efter alternativ inom din prisklass. Det finns enheter för alla budgetar, från enkla och prisvärda cig-a-likes till högkvalitativa och avancerade box mods.

Ångproduktion och smak: Om du föredrar en kraftigare ångproduktion och intensivare smak, kan du överväga att investera i en enhet med högre effekt, som en box mod eller en mer avancerad vape-penna. Om du istället är nöjd med en mildare ångproduktion och mindre intensiv smak kan en cig-a-like eller en enklare vape-penna vara mer passande.

Batterilivslängd: Om du planerar att använda din vape- eller vejp-enhet ofta under dagen är det viktigt att överväga batteriets kapacitet. El cigg med ett större batteri kan ge dig längre användningstid innan du behöver ladda den igen. Box mods och vissa vape-pennor erbjuder ofta längre batterilivslängd än cig-a-likes och enklare pod-system.

Portabilitet och design: Om du vill ha en diskret och bärbar enhet kan du överväga en cig-a-like, en vape-penna eller ett kompakt pod-system. Box mods är generellt större och tyngre men erbjuder mer anpassningsmöjligheter och funktioner.

Behöver du tillbehör och e-juice? Du hittar alltid passande tillbehör på Vapeonline.

När du köper din vape på Vapeonline är det även viktigt att tänka på tillbehör och e-juice. Här är några grundläggande tillbehör att överväga:

Extra brännare / Coils: Coils behöver bytas ut regelbundet, så det är en bra idé att ha några extra coils till hands. Se till att du köper spolar som är kompatibla med din specifika enhet.

eVätska (e-juice): E-juice är den vätska som används i vape - och elCigg-enheter och finns i en mängd olika smaker och nikotinstyrkor. När du köper e-juice är det viktigt att överväga smakpreferenser samt om du vill ha nikotin i din e-juice eller inte.

Batteriladdare: Om din enhet har ett utbytbart batteri kan du behöva en separat batteriladdare för att ladda det. Kontrollera vilken typ av laddare som är kompatibel med ditt specifika batteri och din vejp.

Viktigt att ta hand om din Vape på rätt sätt. För att undvika skador på din Vejp läs alltid makualen innan användning. Du kan även läsa mer i vår Vape-Manual här

Vape finns i Olika Prisklasser och möjligheter

När du väljer en vaping-enhet är det viktigt att ta hänsyn till din budget, personliga preferenser och den typ av upplevelse du vill ha. Här är en snabb översikt över de olika prisklasserna:

Billig vape (upp till 299 kr) - Enklare konstruktioner och färre funktioner, men fortfarande pålitliga och effektiva.

Mellanklass Vejp modeller (300-499 kr) - Större variation, fler funktioner och bättre kvalitet än budgetalternativen.

Övre mellanklass vape (500-699 kr) - Avancerade funktioner, högkvalitativa material och större möjligheter till anpassning.

Lyxiga vaping-mods (över 700 kr) - Det bästa inom design, prestanda och kvalitet, med enastående ångproduktion, smak och funktionalitet. 

Du kan välja Vape-Prisklass på din El cigg här

Oavsett vilken prisklass du väljer, är det viktigt att komma ihåg att din vaping-upplevelse i slutändan beror på dina personliga preferenser och hur mycket du är villig att spendera. Genom att noggrant överväga dina behov och budget kan du hitta en vaping-enhet som ger dig maximal njutning och en högkvalitativ upplevelse.

När du har valt din perfekta vaping-enhet är det också viktigt att underhålla den ordentligt för att säkerställa en långvarig och konsekvent prestanda. Rengör regelbundet alla delar av enheten och byt ut coils och andra förbrukningsartiklar när det behövs. Genom att ta hand om din vaping-enhet kan du njuta av en fantastisk ångupplevelse under lång tid framöver. Lycka till i din jakt på den perfekta vaping-enheten för dig!

Vilka Vape smaker finns ?

Du kan välja bland massor av olika smaker när du köper vape. Nedan är ett par exempel på smaker som finns för vape.

  • Fruktsmak (banan, mango, persika, grapefruit, vattenmelon, m.m)
  • Mentol- och mintsmak
  • Godis och läsksmak (bubbelgum, cola, m.m)
  • Kaffesmak

Vapes kattegorier & modeller :

Mest sålda Avancerade VAPE

Vape med hela 5000mAh batterikapacitet. Nästa generation iStick Power 2 är tillbaka.…
649 SEK
Eleaf iSolo S Vape består av Eleaf iSolo S Box Mod och…
698 SEK
En mycket kraftfull Vape modell som klarar hela 80W. Tank har kapacitet…
698 SEK
Mycket stor och avancerad Vape-Mod med Ello S tank. För dig som…
598 SEK

Enkel vs avancerad vape: Vad är skillnaden och vilken E-cigg är bäst för dig?

Att välja rätt vape kan vara en utmaning, särskilt med så många alternativ på marknaden. En viktig faktor att överväga är om du vill ha en enkel eller avancerad vape-modell. Vi kommer att jämföra enkla och avancerade vapes och gå igenom deras fördelar och nackdelar.

Enkla vapes (billig vejp):

Enkla vapes, även kända som billig vejp, är utformade för att vara lätta att använda och underhålla. De har oftast färre inställningar och funktioner, vilket gör dem idealiska för nybörjare eller de som föredrar en mer okomplicerad vaping-upplevelse.

Fördelar med Enklare Vejp och E-cigg:

Lätt att använda: Enkel vape kräver oftast inga komplicerade inställningar eller justeringar.

Lägre kostnad: Billig vejp är oftast mer prisvärda än avancerade modeller.

Liten och bärbar: Enkla vape-modeller är ofta mindre och lättare, vilket gör dem bekväma att bära med sig.

Nackdelar med billiga enkla vejp:

Begränsade funktioner: Enkel vape erbjuder inte samma anpassningsmöjligheter som avancerade modeller.

Lägre batterikapacitet: Billig vejp kan ha kortare batterilivslängd än mer avancerade alternativ.

Avancerade vapes (bästa vape):

Avancerade vapes, ibland kallade bästa vape, erbjuder en mängd funktioner och inställningar för en mer anpassad vaping-upplevelse. De är populära bland erfarna användare och de som vill ha full kontroll över sin vape.

Fördelar med Avancerade Vape:

Större anpassningsmöjligheter: Avancerade vape-modeller låter dig justera effekt, temperatur och luftflöde för att hitta den perfekta ångupplevelsen.

Bättre prestanda: Bästa vape-modeller erbjuder ofta högre effekt och bättre ångproduktion.

Längre batterilivslängd: Avancerade vapes kan ha större batterikapacitet och längre batteritid.

Nackdelar med Avancerade Vejp:

Högre kostnad: Avancerade vapes kan vara dyrare än enklare el Cigg modeller.

Mer komplicerad att använda: Med fler funktioner och inställningar att hantera kan avancerade vapes vara mer utmanande för nybörjare.

Tips - Välj e-cigg som passar just dig :

Valet mellan en enkel och avancerad vape beror på dina personliga preferenser och vaping-behov. Om du är ny inom vaping eller föredrar en okomplicerad upplevelse, kan en billig vejp eller enkel vejp vara det bästa valet för dig. Dessa el-cigg modeller erbjuder enkelhet och användarvänlighet utan att tumma på grundläggande funktioner och prestanda.

Å andra sidan, om du är en erfaren användare eller söker mer kontroll över din vaping-upplevelse, kan en avancerad elcigg-modell vara det bästa alternativet. Dessa enheter erbjuder en mängd anpassningsmöjligheter och förbättrad prestanda, vilket ger dig möjlighet att finjustera din vape för att passa dina personliga preferenser.

När du bestämmer dig för vilken typ av vapes som är bäst för dig, kom ihåg att överväga faktorer som pris, storlek, batterikapacitet och anpassningsmöjligheter. Oavsett om du väljer en enkel vape eller den bästa vape-modellen på marknaden, är det viktigt att välja en el-cigg som passar dina behov och hjälper dig att få ut det mesta av din vaping-upplevelse.

18-arsgrans-for-ecigg-vapeonline

18 års åldergräns för vapeprodukter 

Observera att enligt Svensk lag gäller 18 Årsgräns för att köpa och använda vapes och andra vejp-produkter. Denna åldersgräns syftar till att skydda ungdomar från att bli beroende av nikotin och minska hälsoriskerna kopplade till vejpning.

Lagen är i linje med de regler som redan gäller för traditionella tobaksprodukter och bidrar till att främja en sundare livsstil bland svenska ungdomar. Därför måste alla som beställer från oss på Vapeonline legitimera sig med Bank ID vid beställning. Legitimering krävs även vid hämtning av paket hos ombud. 

Hälsorisker med vaping

Även om en vape inte innehåller nikotin, finns det fortfarande risker med att använda en. Vaping kan leda till lungskador, problem med hjärtat och problem med munhälsan. Mer forskning görs för att förstå alla risker. Om du funderar på att börja med vape, bör du tänka igenom dessa risker noga och prata med en läkare.